Laura


Laura - пост-рок гурт із Мельбурна, Австралія, заснований у 2001 році. Починаючи із дебютного EP Photographs..., який був випущений у 2002 році, гурт постійно отримував позитивні відгуки за свою творчість.

Дискографія:
 
Сингли
We Should Keep This Secret (2004)
I Hope (2006)
Radio Swan Is Down part 1 - Live (2007)
 
EP
Photographs... (2002)
Yes Maybe No (2008)
 
Альбоми
Mapping Your Dreams (2005)
Radio Swan Is Down (2006)
Live Album - (re)capitulate (2007)

 
 
  Сайт: wearemappingyourdreams.com

Слухайте також подкаст про Laura




РЕКЛАМА

Молодість 2013Відпочинок у Карпатах